Ana Sayfa » , , » TMNT Rooftop Run Apk indir

TMNT Rooftop Run Apk indir

Yazar Unknown on 7 Mart 2014 Cuma | 02:43


 Apk indirTMNT: ROOFTOP RUN v2.01


Oyun Açıklaması 

TMNT  Rooftop Run Oyunu Sizinle Paylaşacağım. 1 80 ülkede App! Şimdi, sen-ebilmek oyun Leo, Donnie, Raph veya Mikey bu aksiyon dolu bir savaş runner ile tüm yeni bir araç modunda! Koşmak, atlamak, mücadele ile sürücü ve şimdi New York sonsuz cityscape siz onu kurtulmak ayağından Klan, Kraang, X Boyutlar ve şimdi Baxter Stockman.
Enerji toplamak için küreler unlock özel silahlar, dişli, artırır ve bir adım önde tutacak Kraang gemi. Tek tuşla kontrol özelliği, ninja hamle ile birleştirmek ve kabuk şok edici savaşlar epik bir oyun deneyimi. BOOYAKASHA!
TEENAGE MUTANT NİNJA TURTLES: Çatı Run ücretleri gerçek para için ek-app içerik. Kilitleyebilirsiniz satın alma yeteneği dışarı in-app içerik cihazınızın ayarlarını ayarlayarak.
ÖZELLİKLER
*Sürücü Shellraiser New York sokaklarında yeni araç modunda!
*Atlama rampaları, ezmek engellerin ve ateş için dokunun çöp yaklaşmakta olan düşman savaş topu
*Ordularını savaş kötüleri de dahil olmak üzere Ayak Clan, Kraang, X Boyutlar ve şimdi Stockman, Baxter
*Aktive mücadele Zamanı Kaplumbağa kadar yakın bir yavaş hareket combat sırası
*Bu Kaplumbağalar kıyafet Siber özel ve Gizli dişli
*Yükseltme ile silahlar, araçlar ve artırır gibi Laserbot ve Kaplumbağa Tasarrufu
*Unlock ve Kaplumbağalar gibi oynayın’ müthiş köpek düşmanı Dogpound
*Gelen ödüller kazanmak pizza time mini-oyun
* Yeteneklerinizi Test yeni oyun için zorluklar

TEENAGE MUTANT NİNJA TURTLES: Çatı Run toplar kişisel kullanıcı verilerinin yanı sıra non-kişisel kullanıcı verilerinin (toplanmış veriler dahil olmak üzere), sunar ve in-app alımları. Kullanıcı veri toplama yasalar uyarınca gibi COPPA. Kullanıcı veri kullanılabilir, örneğin, kullanıcı isteklerine yanıt vermek; yararlanmak için kullanıcıların bazı özellikler ve hizmetler; içeriği kişiselleştirmek ve reklam yönetmek ve geliştirmek, Nıckelodeon hizmetleri. Daha fazla bilgi için ilgili Nıckelodeon kişisel kullanıcı verilerinin kullanımı, lütfen ziyaret edin Nickelodeon Grup Gizlilik Politikası. Gizlilik ilkemiz buna ek olarak, herhangi bir şart, koşul ya da politikalarını sen arasında kabul edilen ve Google, Inc., ve Nickelodeon ve bağlı kuruluşları sorumlu değildir Google'ın toplanması ve kullanılması kişisel kullanıcı verileri ve bilgileri. Bu uygulamanın kullanılması tabidir Nickelodeon Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi.

 TMNT  Rooftop Run Apk indir

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. APK Oyun indir, Android Oyunları, Full APK Oyunlar, Android Hile - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..