Ana Sayfa » , , » Grand Theft Auto GTA Vice City Apk indir

Grand Theft Auto GTA Vice City Apk indir

Yazar Unknown on 4 Mart 2014 Salı | 04:23

 Grand Theft Auto GTA Vice City Apk indir

Grand Theft Auto GTA Vice City

Oyun Açıklamsı 

Evet Gta pc vaz geçilmez oyun'nu dan sonra şimdi'de Android Apk Surumu Gazgeilmiyecek Gibi Görünüyor.Grand Theft Auto GTA Vice City 1980′lerde tekrar hoşgeldiniz.
Büyük saç on yıl, aşırı ve pastel uygun ceza kazık en üstüne bir adamın yükselişi bir hikaye geliyor. Vice City, plaja bataklık ve getto için glitz kadar büyük bir kentsel yayılma, şimdiye kadar yapılmış en, çeşitli tam ve canlı dijital şehirlerinden biri oldu. Bir karakter odaklı anlatı ile açık-dünya oyun birleştirerek sevindirdi ve bozulması ile dolu bir şehir gelmesi ve seçtiğiniz olarak ele geçirmek için fırsat verilir.
Yüksek çözünürlüklü grafikler, güncel kontrolleri ve dahil olmak üzere yeni özellikleri bir dizi ile mobil cihazlar için Vice City: 10 yıllık yıldönümünü kutlamak için, Rockstar Games Grand Theft Auto getiriyor:
• Güzel güncellenmiş grafikler, karakter modelleri ve ışık efektleri
• Yeni, tam özel ateş ve hedefleme seçenekleri
Bir tamamen özelleştirilebilir düzeni ile • Özel denetimler
Oyun sayısız saat • Massive kampanya
• MOGA Kablosuz Game Controller ile uyumlu ve USB Gamepad seçin
• Daldırma dokunsal etkileri ile entegre
Ayarlanabilir grafik ayarlarıyla • Terzi görsel deneyiminizi
Desteklenen Diller: İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Korece, Rusça ve Japonca.
Grand Theft Auto: Vice City artık geçerli:
Android Telefonlar: Motorola ATRIX, Motorola ATRIX HD, Motorola ATRIX 4G, Motorola Photon, HTC Rezound, HTC One X, HTC One X +, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy R, Samsung Epic 4G, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Google Nexus 4, Sony Xperia Play, Sony Xperia Sola, Sony Xperia S / P / T & TL, Sony Walkman Z Serisi Media Player
Android Tablet: Acer Iconia, Asus Eee Pad Transformer Prime, Asus Transformer Pad TF300T, Asus Trafo Pad Infinity 700, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 7.0 / 7.7 / 8.9 & 10.1, Samsung Galaxy Note 10.1, Sony Tablet S, Sony Tablet P, Sony Xperia Tablet S, Toshiba, Toshiba Regza, Üslup Google Nexus 7, Google Nexus 10, Fujitsu 10.1 Thrive
** Grand Theft Auto: Vice City geliştirilen ve sadece bu cihazlarda test edilmiştir. Cihazınız listede yoksa, bu listeye herhangi bir güncelleme için support.rockstargames.com kontrol edin **
Vice City: En iyi performans için, biz indirme ve Grand Theft Auto oynarken diğer uygulamaları kapattıktan sonra yeniden önyükleme cihazınızı tavsiye ederiz.
Vice City: Grand Theft Auto yüklemeden önce boş alan en az 1,5 GB emin olun.

Grand Theft Auto GTA Vice City Apk indir




0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. APK Oyun indir, Android Oyunları, Full APK Oyunlar, Android Hile - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..