Dr.Panda Beauty Android Apk indir

Yazar Unknown on 16 Mart 2014 Pazar | 07:01

 Apk Oyun indir

Dr.Panda Beauty  Android

Oyun Açıklaması 

Evet Değerli Arkadaşlar Sizler için Super Dr.Panda Beauty  Android Apk  Oyunu Paylaşıyorum. Umarım Beğenirsiniz.  Şimdiden iyi oynamalar Dilerim.
Bu, yani biz pandalar gibi, stilist güzellik salonu rolü kendini test etme zamanı. Oyun geliştiriciler 2 yıl ve daha fazla çocuklar için tasarlanmış olduğunu iddia ediyor. Simülatör güzellik erkek ve kız çocuklarının oynayabileceği android telefon ya da tablet için bir oyun, panda-olduğunu. Oyunu muhtemelen her şey saç saç artma ve bitirme çivi. Saç ve Güzellik Salonu Dr Çocuğunuzu PANDA (ya!) Hayvanlar yüz boya makyaj, karanlıkta parlayan, onlar moda güneş gözlüğü ve parfüm ya da tıraş kremi ile papyon almak olacaktır. İstediğiniz gibi - sizin ve çocuklarınızın güzel hayvanlar, komik ya da deli yapabilirsiniz! Eğlenceli makyaj ve manikür dayatılması ile birlikte böyle bir yıkama ve tırnak süsleme gibi temel hijyen,.

Dr.Panda Beauty  Android Apk indir

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. APK Oyun indir, Android Oyunları, Full APK Oyunlar, Android Hile - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..